США про Росію: не можна одягатися як пожежний і вести себе як палій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США про Росію: не можна одягатися як пожежний і вести себе як палій

Казна та Політика
469
Заступник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд заявила, що Росія в ситуації з сепаратизмом на сході України одягається як пожежний, але веде себе як палій.
“Ви не можете одягтися як пожежний і вести себе як палій”, – сказала Нуланд в інтерв’ю CNN, зазначивши, що Вашингтон дуже стурбований “російської рукою”, яку він вбачає за дестабілізацією на сході України.
Як підтвердження своїх слів вона послалася на схожість російських військовослужбовців на фотографіях, зроблених під час конфлікту з Грузією в 2008 році, з “ополченцями”, що діють на сході України. Ці фотографії продемонструвала представник Держдепартаменту Джен Псакі напередодні ввечері під час прямої лінії з радіостанцією “Ехо Москви”.
США про Росію: не можна одягатися як пожежний і вести себе як палій
Нуланд звинуватила Москву в тому, що вона не виконує свою частину Женевського заяви, підписаної минулого тижня між Росією, США, ЄС і Україною з приводу деескалації ситуації на сході країни. “Ми не бачимо ані істотної деескалації, ані серйозних зусиль Росії допомогти ОБСЄ або висловлювань проти сепаратистів”, – зазначила вона.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас