У Міндоходів хочуть стягувати податки "по-новому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міндоходів хочуть стягувати податки "по-новому"

Казна та Політика
4651
У Міністерстві доходів і зборів України планують провести зміни у адмініструванні стягування податків. Система має бути простішою і мінімізувати людський фактор, вважають у відомстві. “У нас будуть певні пропозиції, ми готуємо документ для розмови з НБУ, іншими органами. Зміни в адмініструванні ПДВ мають полягати у виключенні людського фактору: наш вплив має бути мінімізований і, таким чином, бізнес зможе працювати набагато легше», – переконаний перший заступник міністра.
Також міністерство розглядає можливість податкової амністії щодо стягнення ПДВ за минулі періоди. “Ми думаємо про елемент певного податкового компромісу щодо питань минулих періодів. Ми готуємо певні пропозиції, зараз вони на розгляді в уряді. Якщо нам дадуть “зелену дорогу” ми вам про це розкажемо”, – сказав Білоус. Фактично це означає, що платникам податків, які прострочили виплати, дадуть можливість їх сплатити на певних умовах.
Більше про останню діяльність міністерства читайте в статті “Що встигло нове керівництво Міндоходів зробити за місяць: вся правда з перших вуст”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас