Імпортні посилки дорожчі за 150 євро оподатковуватимуться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Імпортні посилки дорожчі за 150 євро оподатковуватимуться

Казна та Політика
4374
Верховна Рада зменшила неоподатковуваний податком на додану вартість імпорт товарів, що переміщуються в міжнародних поштових відправленнях, з 300 до 150 євро.
За прийняття за основу і в цілому законопроекту № 4576 “Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” проголосували 246 депутатів при мінімально необхідних 226.
Не обкладається податковим збором імпорт товарів, сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 150 євро, відправлених: у несупроводжуваному багажі; на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях; на адресу одного одержувача в одному вантажі експрес-перевізника від одного відправника у міжнародних експрес-відправленнях.
Раніше неоподатковуваний ПДВ імпорт міжнародних поштових відправлень був еквівалентний 300 євро в несупроводжуваному багажі, на адресу одного одержувача в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях та на адресу одного одержувача протягом однієї доби у міжнародних експрес-відправленнях.
Крім того, Рада збільшила з 100 до 150 євро не оподатковувані ПДВ операції з ввезення на територію та вивезення за межі митної території України незалежно від обраного митного режиму товарів.
Як повідомлялося раніше, Верховна Рада збільшила ставку збору за користування РЧР на 50% для смуги радіочастот у 15МГц і в 2 рази для решти радіочастот.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас