Керченська протока більше не є предметом переговорів з Україною - МЗС РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керченська протока більше не є предметом переговорів з Україною - МЗС РФ

Казна та Політика
2426
РФ не має наміру обговорювати з Україною розмежування водних просторів Чорного та Азовського морів.
Голова МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Керченська протока після приєднання Криму до РФ не може бути предметом переговорів з Україною про розмежування акваторії Чорного та Азовського морів, повідомило інформагентство Інтерфакс-Україна в п’ятницю, 21 березня.
«Керченська протока зараз, звичайно, вже не може бути предметом переговорів», – заявив Лавров, виступаючи в Раді Федерації.
«Зараз ситуація, звичайно ж, змінилася, і потрібен певний час для відновлення переговорів, але йдеться, зрозуміло, про відповідну частину Азовського і відповідних просторах Чорного моря», – сказав міністр закордонних справ.
Раніше, лідер партії Справедлива Росія Сергій Миронов запропонував зробити будівництво моста через Керченську протоку всенародною справою Росії. Він запропонував створити спеціальний фонд «і всім миром» паралельно з бюджетним фінансуванням побудувати міст.
Раніше Меджліс закликав розформувати самооборону Криму. На півострові почастішали випадки прямих погроз застосування насильства на адресу кримських татар в транспорті, магазинах, навчальних закладах та інших громадських місцях.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас