Тимошенко: щоб зупинити Путіна, просто свистіти в свисток недостатньо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: щоб зупинити Путіна, просто свистіти в свисток недостатньо

Казна та Політика
4142
Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр Юлія Тимошенко звинувачує Президента Росії Володимира Путіна у фашизмі. Про це Тимошенко заявила в інтерв’ю німецькому виданню Bild.
“У геніального радянського кінорежисера Михайла Ромма був документальний фільм “Звичайний фашизм”. Фільм правдивий і жорсткий. Я думаю, якби режисер був живий сьогодні, він би обов’язково включив промову Путіна від 18 березня в свою картину окремим фрагментом. Тому що це – фашизм в чистому, дистильованому вигляді, тим більше небезпечний, адже він закамуфльований словоблуддям про “дружбу народів”, – прокоментувала Тимошенко звернення Путіна до Федеральних зборів РФ 18 березня по підсумками кримського референдуму.
“Зневага до іншої нації, той же виклик світу, і хвороблива впевненість у своїй правоті, доповнена безмежною хамською брехнею, – це фашистська пропаганда. Велика Брехня”, – додала екс-прем’єр.
Відповідаючи на запитання, що Захід може зробити в даній ситуації, Тимошенко натякнула, що він повинен знешкодити Путіна.
“Як його зупинити? Запитайте будь-якого німецького поліцейського, що він буде робити, коли дізнається, що п’яний водій, втративши контроль, мчить на повній швидкості на автобусну зупинку, повну людей. Мабуть, просто свистіти в свисток у цьому випадку недостатньо”, – зазначила Тимошенко.
Нагадаємо, 18 березня Путін підписав договір про приєднання Криму до РФ. Він аргументував це тим, що зараз до влади в Україні прийшли фашисти.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас