Неочікуване зізнання Путіна: криза в Україні виникла не з вини Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Неочікуване зізнання Путіна: криза в Україні виникла не з вини Росії

Казна та Політика
12476
Президент Росії Володимир Путін заявив, що криза в Україні виникла не з вини Росії , а РФ “була в нього залучена”. Про це він сказав перед початком оперативної наради Ради Безпеки, повідомляє прес-служба Кремля.
Учасники наради, зокрема, обговорили взаємодію Російської Федерації з країнами Центральної Америки і Карибського басейну, а також ситуацію в Україні.
“Зрозуміло, ми не можемо обійти увагою ті події, які складаються навколо України, Криму і всього, що стосується цієї непростої проблеми, яка виникла, хочу це підкреслити, не з нашої вини”, – заявив Путін.
“Ця криза виникла, і ми залучені так чи інакше в нього. Хочу відзначити, що це, перш за все, внутрішньоукраїнський кризу. На жаль, ми всі розуміємо, що ми опинилися так чи інакше залученими в ці події”, – сказав президент РФ і запропонував подумати на тему, як “будувати відносини з партнерами і друзями України.
У нараді також взяли участь прем’єр Дмитро Медведєв, глава АП Сергій Іванов, голова Держдуми Сергій Наришкін, міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр оборони РФ і розвідники.
Як відомо, Росія розгорнула широку кампанію з дестабілізації ситуації в Україні. Зокрема підтримувані Кремлем влади АРК незаконно проголосили незалежність автономії.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас