ГПУ: здавання зброї та дезертирство буде розцінюватися як державна зрада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ: здавання зброї та дезертирство буде розцінюватися як державна зрада

Казна та Політика
1647
Військовослужбовці ЗСУ повинні пам’ятати, що вони присягали на вірність українському народу, зазначають у ГПУ.
Генеральна прокуратура України попереджає військовослужбовців Збройних Сил України, що здавання зброї, залишення військової техніки та місць дислокації буде розцінюватися як державна зрада.
“Військовослужбовці Збройних Сил України повинні пам’ятати, що вони присягали на вірність українському народу! Отже, виконання ними вимог щодо здавання зброї, залишення військової техніки та місць дислокації буде розцінюватися як державна зрада з відповідними правовими наслідками”, – йдеться у зверненні колегії Генпрокуратури.
Крім того, у зверненні йдеться про важливість спільної роботи на цілісність України.
“Звертаючись до працівників прокуратури, правоохоронців, суддів, працівників місцевих органів влади, відзначаємо, що тепер збереження суверенітету, територіальної цілісності і безпеки нашої держави і всіх її громадян – є нашим спільним першочерговим завданням”, – відзначає колегія.
“Закликаємо всіх громадян зберігати витримку, спокій, виконувати закони і пам’ятати, що від цього залежить майбутнє нашої України”, – підкреслюється у зверненні.
Нагадаємо, в суботу, 1 березня, комітети Ради Федерації з оборони і міжнародних справ схвалили звернення президента РФ про використання Збройних сил РФ на території України до стабілізації ситуації в цій країні.
Рада Федерації в своєму зверненні до глави держави зазначила, що відмова від виконання угоди про нормалізацію обстановки в Україні від 21 лютого несе реальну загрозу кровопролиття в східних і південних областях України та гуманітарної катастрофи по всій країні.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас