Держказначейство заперечує перебої в своїй роботі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держказначейство заперечує перебої в своїй роботі

Казна та Політика
658
Державна казначейська служба України (Держказначейство) заперечує перебої у своїй роботі. Про це повідомляє прес-служба відомства.
“У зв’язку з численними зверненнями журналістів, народних депутатів України та громадян прес-служба Державної казначейської служби України повідомляє, що СЕП НБУ (Система електронних платежів Національного банку України), учасником якої є Казначейство України, працює в штатному режимі”, – йдеться в повідомленні.
Витрати Пенсійного фонду України з державного бюджету в лютому поточного року (трансферти) становлять 6 млрд 936,1 млн грн, або 100% обсягу, передбаченого на лютий поточного року. Пенсії виплачені в повному обсязі.
Крім того, в Держказначействі повідомляють, що погашені всі державні боргові зобов’язання України і здійснені витрати з обслуговування боргу в лютому 2014 р. на загальну суму 9 млрд 433 млн грн.
Виплати допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасова державна допомога дітям перераховані в лютому поточного року в сумі 3 млрд 769,2 млн грн, що становить 100% зобов’язань.
“Спостерігалися короткострокові затримки, але заборгованості зі здійснення захищених видатків бюджету не існує”, – йдеться в повідомленні.
Відзначимо, вчора група “Євромайдан” у своєму блозі повідомила, що за словами голови Верховної Ради Олександра Турчинова в Держказначействі немає грошей.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас