Росіяни почали перейматися купівлею нерухомості для отримання британського громадянства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни почали перейматися купівлею нерухомості для отримання британського громадянства

Нерухомість
1473
У Росії різко зріс попит на оцінку нерухомості в Лондоні вартістю від мільйона фунтів стерлінгів, купівля якої дає право на отримання візи інвестора і, надалі, громадянства Великобританії. Про це йдеться в повідомленні компанії Knight Frank.
Як зазначають ріелтори, за останні три місяці число запитів на оцінку нерухомості з цією метою збільшилося в 2,5 рази. Високу активність росіян експерти пояснюють планами уряду Великобританії щодо посилення вимог до інвесторів.
Інвесторські візи були введені в 2008 році для залучення іноземного капіталу в економіку країни. В даний час віза видається на 5 років при вкладенні від мільйона фунтів. Вона дозволяє отримати постійний вид на проживання, а потім і громадянство самому інвестору і членам його сім’ї. При інвестуванні 5 мільйонів фунтів ВНП видається через три роки перебування за візою, при вкладенні 10 мільйонів фунтів – через два роки.
Зараз у Великобританії обговорюється питання про підвищення нижнього порогу отримання інвествізи до 10 мільйонів фунтів або її повного скасування. Як заявляв прем’єр-міністр Девід Кемерон, рішення про реформування правил отримання віз планується прийняти в квітні поточного року.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас