Конфедерація будівельників України закликала Раду очистити галузь від корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конфедерація будівельників України закликала Раду очистити галузь від корупції

Казна та Політика
157
Конфедерація будівельників України (КБУ) звернулася до Верховної Ради України із закликом зупинити корупцію в будівельній галузі. Про це повідомляє прес-служба КБУ.
Відкритий лист-звернення до депутатів Ради КБУ опублікувала сьогодні на своєму сайті та на сторінці у соціальній мережі Facebook.
“Посилаючись на те, що саме зараз настав той унікальний момент, коли можна змінити ситуацію в Україні на краще і не дати корупційним схемам надалі перебувати в економіці України, у своєму листі Конфедерація будівельників запропонувала свою допомогу як професійного об’єднання будівельників очистити область від корумпованих чиновників та корупційних схем”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, КБУ закликала відкрито призначати на керівні посади за погодженням з професійним об’єднанням будівельників за наступними критеріями: досвід роботи, професіоналізм і позитивна репутація.
КБУ – професійна організація, що об’єднує понад 80% великих компаній будівельної галузі (понад 700 організацій). Має представництва у всіх областях України. Працює з 2005 року. Мета – поліпшення інвестиційного клімату в будівництві. КБУ взяла участь у розробці понад 20 законів і більше 100 інших нормативно-правових актів, що регулюють будівництво. Провела реформу в будівництві, зменшивши терміни і процедури більше, ніж у 5 разів. Це підняло Україну в рейтингу Doing Business на 145 місць з 186 до 41 місця (в отриманні дозволів на будівництво).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас