Новим прем'єр-міністром може стати чиновник на літеру "А" - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новим прем'єр-міністром може стати чиновник на літеру "А" - ЗМІ

5011
Замість Азарова крісло прем’єра може зайняти Арбузов – про це виданню Delo.UA повідомили кілька джерел. За інформацією одного з них про відставку прем’єра може бути оголошено вже сьогодні, а якщо вихідний заслуженому партійцю вирішать не псувати – то точно у вівторок.
Як заміну Азарова більшість джерел називає Сергія Арбузова. Варто відзначити, що дана кандидатура досить прогнозована: про те, що саме представник “ младореформаторів “ займе прем’єрське крісло почали говорити ще навесні 2013 року. Однак тоді “старі донецькі” виявилися сильнішими за “младореформаторів”, і Азаров втримався на посаді прем’єра. Зараз же , очевидно , після всіх подій в країні, більш ніж “спірних” заяв прем’єр- міністра і неприємної ситуації в Давосі прийнято остаточне рішення.
Першим віце -прем’єр міністром при Арбузова, за чутками, може стати Медведчук. Однак наскільки охоче джерела підтверджували імовірність призначення саме Сергія Геннадійовича, настільки одностайно всі відмовлялися говорити про ймовірність призначення Медведчука, тому ні підтверджень, ні спростувань, ні інших прогнозів політичної долі Медведчука, Delo.UA отримати поки не вдалося.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас