Азаров побажав українцям жити в багатій країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров побажав українцям жити в багатій країні

Казна та Політика
816
Прем’єр-міністр Микола Азаров вважає спільною метою українців бажання жити в незалежній і багатій країні.
“У всіх нас є одна спільна мета – ми хочемо жити в незалежній і багатій країні”, – заявив Азаров у привітанні з нагоди Нового року і додав, що Україна прожила непростий, повний сподівань, труднощів, але і досягнень, 2013 рік.
На думку прем’єра, незважаючи на тиск економічної кризи, уряд робив все можливе, щоб виконати соціальні зобов’язання перед народом України: виплачувалися заробітні плати, пенсії, стипендії, допомоги. Водночас він упевнений, що уряд не допустив економічного спаду і зупинки вітчизняної промисловості, що насправді було дуже важко в умовах погіршення кон’юнктури ринків і торгових обмежень для вітчизняних виробників.
“Ми втримали від девальвації національну валюту, не допустили зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на основні споживчі товари”, – зазначив Азаров.
Він вважає, що в найскладніших умовах Україна не просто виживала, а й модернізувала економіку. Прикладами цього він назвав введення в експлуатацію Дністровської гідроелектростанції та будівництво “сотні нових підприємств”. Також він виділив збір рекордного врожаю – 63 мільйони тонн зерна.
“Поточний рік завершується історичними домовленостям Президентів України та Росії. Відновлення повноцінних партнерських відносин з Російською Федерацією запобігло найгіршого сценарію для економіки нашої країни”, – продовжив Азаров.
На його думку, все це дозволяє вітчизняним підприємствам впевнено планувати виробництво і збут продукції в наступному році.
“Сьогодні, як ніколи, нам потрібно відчувати себе єдиним народом, єдиною державою. Адже тільки разом можна подолати виклики сучасності. Упевнений, рішення, які були прийняті, розкриють нові можливості для економічного розвитку України”, – підкреслив Азаров.
Прем’єр переконаний, що талановитий народ України, об’єднаний спільними цінностями і курсом європейських реформ , наступного року зробить значні кроки до поставленої мети: побудові процвітаючої України.
Азаров побажав українцям успіхів у реалізації особистих, суспільних, ділових задумів, щоб 2014 став роком економічних, культурних, спортивних та інших досягнень України, роком національної згоди і єдності.
Нагадаємо, вчора співробітники посольства США в Україні привітали українців українською мовою з нагоди наступаючого Нового року.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас