За півроку на соцекономрозвитку Донецької області направили майже 4 млрд. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За півроку на соцекономрозвитку Донецької області направили майже 4 млрд. грн

Казна та Політика
242
За перше півріччя поточного року на соціально-економічний розвиток Донецької області було спрямовано майже 4 млрд грн. Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації.
Згідно з повідомленням, за півроку на соцекономрозвитку Донецької області направили 3,9 млрд грн. При цьому, незважаючи на загальноукраїнське падіння обсягів у промисловій галузі України, вже починаючи з минулого місяця в регіоні визначилася тенденція сповільнення падіння обсягів промислового виробництва.
“Разом з тим, середня заробітна плата протягом шести місяців поточного року порівняно з минулорічним аналогічним періодом збільшилася на 8%. Також, незважаючи на непросту економічну ситуацію, в регіоні вдалося створити 35,6 тис. нових робочих місць. Також триває комплексна робота з легалізації ринку праці. Це, у свою чергу, має збільшити податкові надходження до бюджетів всіх рівнів”, – повідомили в ОДА з посиланням на в.о. директора департаменту економіки облдержадміністрації Валерія Переверзєва.
Нагадаємо, в липні поточного року середньомісячна заробітна плата на підприємствах хімічної галузі промисловості Донецької області зросла майже на 10%.
Як повідомляв УНН, значно зросла заробітна плата на Донецькому казенному заводі хімічних виробів.
“За рік нам вдалося на 16% підвищити заробітну плату працівникам підприємства. Кошти виплачуються два рази на місяць. Заборгованості по зарплаті на підприємстві також немає”, – сказав директор ДКЗХВ Микита Самокиш.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас