Аеропорт Жуляни витратить на розвиток бізнес-авіації понад 500 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Жуляни витратить на розвиток бізнес-авіації понад 500 млн гривень

Казна та Політика
395
Аеропорт “Київ” (Жуляни) має великий потенціал для розвитку, в тому числі і бізнес-авіації з обслуговування чартерних приватних авіарейсів. У жовтні цього року відкриється новий термінал для бізнес-пасажирів і розробляється технічна та проектна документація для розширення існуючого терміналу. Це дозволить розширити внутрішні рейси і вийти на рівень обслуговування “радянських часів” за кількістю пасажирів. Про це повідомив перший заступник генерального директора аеропорту “Київ” (Жуляни) Олег Петровський.
О.Петровський також зазначив, що технічний парк аеропорту значно оновився. Разом з тим продовжується розробка документації для реконструкції існуючого терміналу для того, щоб значно розширити карту внутрішніх авіарейсів.
Чиновник також зазначив, що значна кількість приватних бізнес-рейсів поки обслуговується саме аеропортом “Київ”, а тому у розвиток бізнес-авіації вкладаються значні кошти.
О.Петровський також зазначив, що з метою поліпшення рівня обслуговування авіакомпаній-перевізників, що здійснюють рейси до аеропорту Київ “Жуляни”, підприємство перейшло на цілодобовий режим роботи.
“У планах закладено проведення реконструкції існуючої інфраструктури, а саме: подовження злітно-посадкової смуги, її сертифікація на відповідність другій категорії за стандартами ІКАО, побудова нового термінального комплексу, розширення перонів, створення ділянок для окремого обслуговування регулярних і чартерних рейсів, бізнес-авіації, польотів авіації загального призначення, побудови ангарів для розміщення літаків та їх технічного обслуговування”, – резюмував О.Петровський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас