Янукович: Ми будемо продовжувати будувати дороги, розв'язки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Ми будемо продовжувати будувати дороги, розв'язки

Казна та Політика
826
Президент України Віктор Янукович у Севастополі взяв участь у відкритті реконструйованого мостового переходу біля міського залізничного вокзалу. Про це повідомили в прес-службі Президента.
“Я дуже радий разом з вами відкрити цю дорожню розв’язку разом з мостовим переходом, яка вирішить транспортне питання у Севастополі”, – сказав Голова держави.
Віктор Янукович подякував за самовіддану працю залізничникам Придніпровської залізниці, які зробили великий внесок у будівництво цього об’єкта.
“Я впевнений в тому, що ми на цьому не зупинимося. Ми будемо продовжувати будувати дороги, розв’язки”, – зазначив Голова держави.
Президент вручив державні нагороди працівникам, які брали участь у будівництві мостового переходу.
Довідково. Проектом реконструкції мостового переходу біля міського залізничного вокзалу Севастополя було передбачено розширення двох існуючих мостів, які є основним шляхом для наземного транспорту між Ленінським і Нахімовським районами міста. Роботи з будівництва об’єкта виконувалися Державним підприємством “Придніпровська залізниця” та Управлінням капітального будівництва міської держадміністрації.
Міст біля залізничного вокзалу в м. Севастополі складається з двох залізобетонних мостів протяжністю 39,2 м і 40,2 м, побудованих в 1949 і в 1950 роках. Зараз до них прибудовані нові мости, аналогічні за конструкцією. Загальна довжина мостів після розширення становить: М1 – 39,15 м, М2 – 30,0 м, М3 – 40,2 м, М4 -32,2 м. Проектом також передбачено розширення прилеглих до мостів частин вулиць Котовського і Портової, транспортної розв’язки на перетині вулиць Вокзальна та Охотська.
Після завершення всіх робіт кількість смуг для руху автотранспорту буде збільшена з трьох до п’яти. Це забезпечить проїзд по двох смугах з центру міста і по трьох – з Корабельної сторони, а також підвищить безпеку руху автотранспорту, забезпечить розвиток логістичного потенціалу Севастополя.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас