Покращення: українським військовим поетапно підвищать платню у два рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращення: українським військовим поетапно підвищать платню у два рази

Казна та Політика
1338
З 1 квітня 2013 року Кабінет міністрів України встановив доплату військовослужбовцям у розмірі не більше 20% від місячного забезпечення, повідомляє Міністерство оборони України.
“Військовослужбовцям, яким не підвищено грошове забезпечення в попередні періоди, воно збільшиться поетапно – з 1 квітня 2013 р. і до 1 липня 2014 р. Тобто за рік і 4 місяці відбудеться подвійне збільшення грошового забезпечення”, – заявив міністр оборони Павло Лебедєв 21 березня 2013 року.
Зараз доплата до зарплати, що не перевищує місячне грошове забезпечення, встановлена для таких категорій військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової військової служби), які обіймають посади: у Військово-морських силах Збройних сил і морської охорони Державної прикордонної служби; у військових частинах, підрозділах, установах та організаціях Збройних сил; наземних авіаційних спеціалістів, які забезпечують безпеку польотів літаків і вертольотів, у військових частинах і підрозділах Повітряних сил та сухопутних військ Збройних сил; посади у військових частинах і підрозділах високомобільних десантних військ і спеціального призначення Збройних сил; військовослужбовцям льотного складу Збройних сил, внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ і Державної прикордонної служби, а також військовослужбовцям начальницького складу, які проходять службу на посадах льотного складу органів і підрозділів цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Для військовослужбовців, які не входять у згадані категорії крім вищезазначених підвищення щомісячного грошового забезпечення буде відбуватися поетапно: з 1 квітня 2013 року – до 20% місячного грошового забезпечення; з 1 вересня – до 40%; з 1 січня 2014 року – до 60% місячного грошового забезпечення; з 1 квітня 2014 р. – 80%, з 1 липня 2014 р. – у розмірі, що не перевищує місячне грошове забезпечення.
Раніше повідомлялося, що з початку квітня буде посилена військово-ідеологічна робота з особовим складом Збройних Сил України.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас