Україна заборонила імпорт білоруських молочних сумішей та бразильскої свинини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна заборонила імпорт білоруських молочних сумішей та бразильскої свинини

787
Державна ветеринарна і фітосанітарна служба України заборонила ввезення в країну продукції компанії SADIA SA SIF 1 (Бразилія) і ВАТ "Беллакт" (Білорусь).
У продуктах тваринного походження (сухій молочній суміші для дитячого харчування "Беллакт Біфідо 2"), вироблених підприємством Волковиське ВАТ "Беллакт" (Білорусь), невідповідність за мікробіологічними показниками (цвіль).
За результатами досліджень, проведених Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи в продуктах тваринного походження (свинина морожена), вироблених підприємством SADIA SA SIF 1 (Бразилія), було виявлено невідповідність за мікробіологічними показниками (Listeria monocytogenes), повідомляє прес-служба Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Росія, Білорусь і Молдова ввели обмеження на імпорт домашніх і диких свиней, їх м'яса та м'ясопродуктів, вироблених в Запорізькій області, повідомили в Державній ветеринарній та фітосанітарній службі України.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас