Вихід Греції з єврозони відбудеться 18 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вихід Греції з єврозони відбудеться 18 червня

Казна та Політика
10729
Греція покине єврозону 18 червня, на наступний день після парламентських виборів. Таку думку висловив Нік Дьюхерст, директор з управління активами Integral Asset Management в інтерв'ю телеканалу CNBC.
"Уявіть, що єврозона перетворилася на клуб, де живе один шахрай, через якого страждають усі. В один момент ви розумієте, що цього шахрая треба прибрати. Тож краще, якщо Греція покине валютний союз... Загалом-то, 17 червня буде дана відповідь, чи будуть греки вести себе так само, чи все ж таки припинять порушувати правила чесної гри", - зазначив Дьюхерст.
Нагадаємо, раніше лідер грецького лівого руху СІРІЗА Алекс Ціпрас заявив, що вихід Греції із зони євро буде означати кінець існування блоку європейських держав.
Політичні проблеми додалися в Греції після виборів 6 травня. Лідери трьох найбільших партій по черзі відмовилися від формування кабінету, що стало ще одним витком у розвитку кризи в республіці, який з розряду економічного перейшов в політичний. Згідно з законами республіки, було прийнято рішення про проведення повторного голосування. На даний момент в Греції призначений тимчасовий Кабінет міністрів, повноваження якого обмежені.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас