Політолог: Кремль дав зрозуміти, що вважає Тимошенко альтернативою Януковичу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політолог: Кремль дав зрозуміти, що вважає Тимошенко альтернативою Януковичу

Енергетика
2711
Виходом фільму "Залізна Юля" на телеканалі НТВ, підконтрольному "Газпром-Медіа", Кремль дає зрозуміти, що розглядає екс-прем'єра України Юлію Тимошенко як альтернативу нинішньому керівництву країни.
Про це заявив політолог Вадим Карасьов в інтерв'ю газеті Сегодня.
"Цим фільмом Кремль дав зрозуміти, що в Росії не забули про Юлію Тимошенко і вважають її альтернативою Віктору Януковичу. Причому це дали зрозуміти передусім тим, хто, посадивши Тимошенко, вважає, що вона перестала бути альтернативою", - упевнений політолог. Невипадковим називає експерт і час виходу фільму, зазначаючи, що це відбулося в період чергового охолодження відносин Банкової і Кремля, які "ніяк не можуть знайти спільну мову в питанні газу і ГТС".
Нагадаємо, російський федеральний телеканал НТВ у програмі "Російські сенсації" показав телевізійний фільм "Залізна Юля" про екс-прем'єра України Юлію Тимошенко. Анотація до фільму говорить: "Бідна дівчинка з Дніпромашу. Як вона стала господинею цілої країни? Що її пов'язує з Примадонною? Її сімейний притулок, її дочка, її чоловік і ті, хто її зрадив. Вперше любов і самотність скинутої принцеси".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас