Герман: Угода про асоціацію з ЄС буде підписана в грудні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герман: Угода про асоціацію з ЄС буде підписана в грудні

Казна та Політика
340
Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною з Європейським союзом будуть підписані в грудні 2011 року.
Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловила радник президента України Ганна Герман, відповідаючи на запитання депутата від НУ-НС Арсенія Яценюка, чи будуть підписані ці угоди.
"У Варшаві на саміті 25 числа буде підписано угоду про зону вільної торгівлі та угоду про асоціацію країни", - цитує Герман Українська правда.
"Міністр закордонних справ Сікорський заявив, ви теж були на Ялтинській конференції, ви повинні це чути, можливо, ви тоді вийшли із залу, що на саміті у Варшаві, на саміті Східного партнерства, може бути підписана ця угода. Може бути домовлено в основному про підписання цієї угоди", - заявила радник Віктора Януковича.
"І я хотіла б запевнити, що у Варшаві такі домовленості будуть досягнуті", - підсумувала Герман.
Нагадаємо, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський на "Ялтинській європейській стратегії" заявив, що Україна не повинна розраховувати на поступки від Європи в питанні дотримання демократичних стандартів.
За його словами, Польща, яка зараз головує в Євросоюзі, "робить все можливе для прискорення укладання угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом".
Польща буде головувати в Євросоюзі до кінця року.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас