Тігіпко розповів, навіщо об'єднався з ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко розповів, навіщо об'єднався з ПР

Казна та Політика
567
Об'єднання "Сильної України" і Партії регіонів допоможе прискорити реформи заявив віце-прем'єр-міністр і лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко. Про це у відеозверненні до інтернет-спільноті, що розміщена на його сторінці в Facebook, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
"Я переконаний, що проводити реформи з великої партії, яка сьогодні, практично вперше в історії України, змогла консолідувати владу, змогла домовитися і отримати єдину позицію президента, прем'єр-міністра разом з Кабінетом міністрів і більшості у Верховній Раді, набагато простіше", - заявив Тігіпко.
Він зазначив, що переконався, що зараз на всіх рівнях влади не вистачає реформаторських ідей і людей, здатних їх втілювати. "Якщо не вистачає ідей і людей, то чому ми не можемо прийти зі своїми ідеями і включитися в роботу. Нам простягають руку, і найближчим часом я буду обговорювати, щоб наших найкращих фахівців (з "Сильної України" - ред.) взяли і подивилися, чи готові вони ініціювати такі ідеї", - сказав політик.
Також, за його словами, сьогодні до об'єднання реформаторських зусиль підштовхує складна економічна ситуація в світі. Тігіпко підкреслив, що заради проведення реформ він свого часу повернувся в політику.
"Основна ідея, яка рухала мною, коли я повертався в політику, це проведення реформ, які змінюють країну, які її модернізують, роблять її більш конкурентоспроможною. Зрештою мета цього - поліпшення добробуту простих людей", - сказав він.
Політик також закликав всіх небайдужих приєднуватися до реформування країни.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас