Рівень безробіття в США протягом усього 2012 залишиться на рівні 9% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівень безробіття в США протягом усього 2012 залишиться на рівні 9%

Казна та Політика
145
Як повідомили економісти Білого дому в четвер, рівень безробіття в країні буде залишатися на нинішньому рівні 9%, або біля нього - протягом усього наступного року, передає "Голос Америки".
Економічне зростання також буде повільнішим, ніж розраховувалося раніше. Такі висновки доповіді, опублікованої Бюро управління і бюджету в четвер. Високе безробіття може стати загрозою шансам Президента Барака Обами на переобрання.
Наступного тижня Обама має оголосити план в боротьбі з безробіттям і відновлення економіки - перед обома палатами Конгресу. Прес-секретар Білого дому Джей Карні заявив в четвер, що якщо президентські ініціативи будуть здійснені, рівень безробіття знизиться.
"Економісти зможуть ознайомитися з пакетом цих пропозицій, і на основі того, що нам відомо, на основі їх колективної експертизи, висновок, що план дозволить збільшити економічне зростання і появу нових робочих місць", - заявив Карні.
За прогнозом адміністрації Обами, зростання економіки в 2011 р. складе всього 1,7% - на відсоток менше, ніж передбачалося раніше цього року. Економіка зросла на 0,7% в першу половину 2011 р. - це найнижчий показник за останні два роки. Білий дім прогнозує дефіцит федерального бюджету в 1,3 трлн дол у фінансовому році, який закінчується 30 вересня. Це невелике збільшення в порівнянні з дефіцитом минулого року, але воно на 300 млрд дол нижче за лютневий прогноз.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас