Фінляндія не проти лібералізувати візовий режим з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінляндія не проти лібералізувати візовий режим з Україною

Казна та Політика
871
Прем'єр-міністр Фінляндії Юрки Катайнен підтвердив готовність своєї країни надавати підтримку євроінтеграційним прагненням України, зокрема в контексті завершення переговорів з Європейським союзом щодо Угоди про асоціацію.
На думку Катайнена, Угода про асоціацію має стати ключовим елементом у подальшому розвитку відносин Україна-ЄС. "Ми вітаємо політичну волю керівництва української держави завершити переговори з Європейським союзом до кінця цього року", - підкреслив прем'єр-міністр Фінляндії.
На переконання Катайнен, дуже важливо, що керівництво України прагне інтегруватися в ЄС. "Це дає людям надію і відкриває нові перспективи. Ми підтримуємо євроінтеграційні прагнення України і виступаємо за лібералізацію візового режиму з Вашою державою", - зазначив глава уряду Фінляндії.
Перебуваючи з робочим візитом у Фінляндії, голова Комітету міністрів Ради Європи, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко провів зустріч з прем'єр-міністром країни Юрки Катайненом, повідомляє Міністерство закордонних справ України.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас