Катеринчук: Нахабну владу зупинять міжнародна ізоляція і народний опір — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Катеринчук: Нахабну владу зупинять міжнародна ізоляція і народний опір

Казна та Політика
467
Лідер Європейської партії Микола Катеринчук упевнений, що міжнародне співтовариство зробить все можливе для того, щоб змусити українську владу дотримуватися демократичних принципів.
"Давайте так відверто. Чим можна зупинити нахабну владу, яка, скажімо, вчепилася в цю владу дуже серйозно? Тільки міжнародною ізоляцією, припиненням будь-яких відносин або опором всередині України", - сказав Катеринчук в ефірі "Радіо Свобода".
"На сьогоднішній день виборче питання є ключовим для міжнародного співтовариства. Тому що весь цей час ми говоримо про євроінтеграцію. І я боюся, що якщо вибори будуть проходити по тому законопроекту, який не отримає позитивне схвалення Венеціанської комісії, тоді вибори просто не визнають дійсними. І далі піде все за білоруським сценарієм. І далі вже питання громадян України. Тобто міжнародне співтовариство вже зробить все, що воно могло зробити. І це дуже серйозно", - упевнений він.
"Тому ми не хочемо, щоб це була ізоляція. Ми хочемо, щоб євроінтеграція збереглася сьогодні, навіть в тих умовах, щоб була асоціація підписана. Але шансів дуже мало. Дуже мало. І якщо там розумних голів все менше і менше, приймають рішення у владі, то я думаю, що все більше і більше буде людей, які хотіли б усунути від влади цих людей уже не конституційним способом. На жаль", - вважає Катеринчук.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас