Focus: Франкфурт підтвердив репутацію найнебезпечнішого міста Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Focus: Франкфурт підтвердив репутацію найнебезпечнішого міста Німеччини

Казна та Політика
636
Франкфурт-на-Майні був і залишається найнебезпечнішим містом Німеччини. Про це свідчать оприлюднені в неділю, 28 серпня, результати дослідження журналу Focus, проаналізував статистичні дані Федерального відомства по кримінальних справах про кількість злочинів на 100 тисяч жителів в 2010 році.
За фінансової метрополією йдуть Ганновер і Берлін. Дюссельдорф і Кельн займають четверте і п'яте місця - обидва ці міста піднялися в списку на три пункти в порівнянні з попереднім роком. На шостому і сьомому місцях опинилися Бремерхафен і Саарбрюккен. Недобре з безпекою громадян у місті Магдебургу (11 місце). Це місто за кількістю злочинів лідирує на сході країни. У той же час Йєна зайняла почесне 71 місце в списку 80 міст із населенням понад ста тисяч осіб.
У найбільш спокійній обстановці живуть громадяни на півдні Німеччини. Найменші шанси стати жертвою злочинців у жителів міст Фюрт в Баварії і Ройтлінген в Баден-Вюртембергу. З міст-мільйонерів найвищий рівень безпеки зареєстровано в Мюнхені (68 місце).
Найбільш помітно погіршилися показники в Кельні - зростання злочинності в цілому склало 10 відсотків. За даними поліції, крадіжок зі зломом стало на 8 відсотків більше, а випадків шахрайства - навіть на 40 відсотків. На 50 відсотків зросла і кількість кишенькових крадіжок. У зв'язку з цим місцеві ЗМІ висловлюють припущення, що недавній відхід у відставку глави кельнської поліції Клауса Штеффенхагена викликаний не станом здоров'я, як це повідомлялося офіційно, а пов'язаний з тим, що поліцейському управлінню, незважаючи на обіцянки, не були виділені додаткові співробітники.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас