Опозиції пропонують об'єднатися і йти на вибори одним списком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опозиції пропонують об'єднатися і йти на вибори одним списком

Казна та Політика
256
Народний депутат, лідер партії За Україну В'ячеслав Кириленко вважає, що опозиція повинна сформувати єдиний список кандидатів у мажоритарних округах на наступних парламентських виборах.
"Я взагалі прихильник формування єдиного списку на найближчих парламентських виборах, єдиного списку для висунення в мажоритарних округах і максимального єднання опозиційних сил", - зокрема сказав політик, передає Українська правда.
Говорячи про об'єднавчі процеси в опозиції, Кириленко підкреслив, що лідери партій, які входять до Комітету опору диктатурі, регулярно збираються на засідання комітету і координують свою діяльність. За його словами, на цих засіданнях практикується почергове головування і вони проходять в приміщеннях тих партій, які головують у той чи інший час.
Нардеп зазначив, що спільна платформа спільних дій цих партій значною мірою вже готова, а також висловив думку про необхідність вироблення плану дій в Раді і поза нею з протидії встановленню диктатури в країні. При цьому він підкреслив, що ці документи будуть напрацьовані найближчим часом.
Кириленко також додав, що з моменту створення комітету його діяльність координує та головує на її засіданнях заступник голови фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Соболєв, проте всі рішення комітету приймаються консенсусом.
Нагадаємо, 8 серпня, після арешту екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, представники опозиційних парламентських партій ініціювали створення Комітету опору диктатурі в Україні.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас