Банкіри Білорусі та Казахстану обговорять формування єдиного фінпростору Митного союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкіри Білорусі та Казахстану обговорять формування єдиного фінпростору Митного союзу

Казна та Політика
201
Представники банківських кіл Білорусі та Казахстану 8 вересня в рамках конференції з банківським інформаційних технологій в Алма-Аті обговорять умови формування єдиного фінансового простору Митного союзу. Про це повідомила білоруська науково-технологічна асоціація "Інфопарк".
У повідомленні наголошується, що представники банківських структур планують розглянути стан двосторонньої співпраці, а також умови формування єдиного фінансового простору МС.
За інформацією асоціації, організаторами конференції є національні банки Білорусі та Казахстану.
Як повідомлялося, 18 червня на заключному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв заявив про те, що Казахстан і Росія можуть підтримати Білорусь на шляху виходу з економічної кризи. "В одного з членів Митного союзу - Білорусі сьогодні важкі умови. Я думаю, Казахстан і Росія могли б підтримати Білорусь, якщо, звичайно, буде відповідний рух назустріч до нас", - сказав Назарбаєв.
Офіційний Мінськ заявив про зацікавленість в інвестиціях з Казахстану, розвитку спільних проектів у нафтовій галузі, хімічній промисловості та фінансовій сфері.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас