Киянин за два роки не сплатив майже 8 млн грн податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянин за два роки не сплатив майже 8 млн грн податків

Казна та Політика
665
Направлено до суду кримінальну справу стосовно 28-річного жителя столиці, який протягом 2008 - 2009 років ухилився від сплати податків на суму майже 8 млн грн. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.
Першим заступником прокурора Київської області затверджено обвинувальний висновок та направлено до суду кримінальну справу стосовно 28-річного жителя столиці, який займаючи посаду керівника одного з комерційних підприємств зареєстрованого на території області, шляхом підробки документів про нібито проведені фінансово-господарські операції з фіктивними підприємствами і шляхом внесення недостовірних даних у документи податкової звітності, за 2008 - 2009 років ухилився від сплати податків на суму майже 8 млн грн.
Крім того, в цей же період зазначена особа намагалася отримати незаконне відшкодування ПДВ з Державного бюджету України на суму майже 1 млн грн, проте його протиправні дії були припинені співробітниками податкової міліції. З метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків кримінальній справі накладено арешт на майно обвинуваченого та заявлено цивільний позов.
Нагадаємо, на 2 млн 200 тис. грн не сплатив податків директор ТОВ на Полтавщині.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас