Щоб швидше демонтувати МАФи у Києві, їм відключать воду і світло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Щоб швидше демонтувати МАФи у Києві, їм відключать воду і світло

Казна та Політика
529
Київська міська державна адміністрація має намір відключити протягом 4 днів (до 29 липня) незаконно встановлені малі архітектурні форми (МАФи) від електропостачання та водопостачання для прискорення їх демонтажу. Про це в ході апаратної наради сказав виконуючий обов'язки голови Київміськадміністрації Олександр Мазурчак.
Він зазначив, що всі незаконно встановлені МАФи повинні бути негайно відключені від електропостачання та водопостачання. Мазурчак висловив незадоволеність роботою районних державних адміністрацій та доручив до 29 липня розібратися в даному питанні.
Як повідомлялося, Головне управління контролю за благоустроєм очікує на скорочення незаконно розміщених кіосків після схвалення Верховною Радою законопроекту "Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за самовільне розміщення малих архітектурних форм)". Раніше Київська міська організація вирішила демонтувати понад 1 300 малих архітектурних форм у місті. Київ ініціює впровадження міської схеми розміщення малих архітектурних форм з 2012.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас