Греція полегшить процедуру отримання віз для туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція полегшить процедуру отримання віз для туристів

626
"Український ринок для нас належить до пріоритетних, так само як пріоритетним завданням є полегшення отримання громадянами України грецьких віз", - повідомив сьогодні на прес-конференції міністр культури і туризму Греції Павлос Геруланос, передає кореспондент УНН
Останніми днями він відвідав Стамбул, Єрусалим, Москву, щоб заохотити місцевих їхати до Греції. Геруланос підкреслив, що "одне із завдань міністерства - зробити Грецію більш відкритою для неорганізованих туристів", тобто тих, хто хоче відвідати країну, не користуючись послугами туроператора.
Відповідаючи на питання про безпеку подорожей Грецією, враховуючи останні протести проти введення жорстких заходів економії, Геруланос відповів: "Греція була і залишається однією з найбільш миролюбних країн, а вказані епізоди стосуються тільки одного дня на одній площі".
За словами Геруланос, щорічно в Грецію приїжджає 16 млн. туристів. Це приносить наповнення 18% ВВП країни. Як зазначив посол Греції Г. Георгунтзос, серед цієї кількості туристів 60 000 складають українські. "Причому динаміка вражаюча: ще три роки тому в Україні було 25 тисяч туристів", - сказав Георгунтзос.
Нагадаємо, сьогодні відбулася прес-конференція міністра культури і туризму Греції Павлос Геруланос на тему: "Зв'язки між Грецією та Україною в галузі туризму".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас