Путін: Українські металурги є конкурентами для виробників Митного союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Українські металурги є конкурентами для виробників Митного союзу

Казна та Політика
890
Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відзначає, що українські металурги є конкурентами для виробників Митного союзу. Про це він сказав під час спілкування з працівниками Магнітогорського металургійного комбінату, відповідаючи на питання, чим небезпечний вступ України до Митного союзу для металургійної галузі, повідомляє радіо "Свобода" з посиланням на прес-службу уряду РФ.
"Питання зрозуміле і незайве, особливо для металургів, тому що Україна - це, звичайно, країна з розвиненою металургійною промисловістю і, безсумнівно, це ваш конкурент. Це очевидний факт", - сказав Путін.
Разом з тим він зазначив, що поки не відомо, чи вступить Україна до Митного союзу та Економічного простору. "Політичне керівництво України, наскільки я собі уявляю, поки таких планів не виношує в практичному вигляді. Що це означає? Це означає, що три країни - Росія, Білорусь і Казахстан домовлятимуться про те, як захищати свій внутрішній ринок від продукції з третіх країн", - підкреслив він.
Путін також відзначив, що якщо Україна вирішить приєднатися до Митного союзу, то це "підвищить конкуренцію для металургійної промисловості, та й для інших галузей економіки в Росії".
Разом з тим Володимир Путін додав, що Росія "навряд чи" погодиться "з умовами, за яких наші партнери захотіли б скористатися перевагами інтеграційного об'єднання, але не брали б на себе жодних зобов'язань".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас