Янукович створив групу з боротьби з корупцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович створив групу з боротьби з корупцією

Казна та Політика
480
Президент України Віктор Янукович створив робочу групу з підготовки пропозицій щодо удосконалення законодавчого регулювання у сфері боротьби з порушеннями бюджетного законодавства.
Дана міжвідомча група створена розпорядженням Януковичем сьогодні, 15 липня, повідомляє прес-служба глави держави.
Групі доручено в 3-місячний термін проаналізувати законодавство у сфері боротьби з бюджетними правопорушеннями та діяльність правоохоронних органів щодо застосування такого законодавства, вивчити питання уникнення відповідальності за порушення бюджетного законодавства, ефективність вжитих заходів для вирішення такої проблеми.
За результатами роботи група має подати президентові пропозиції щодо удосконалення законодавчих актів з питань притягнення до відповідальності за порушення бюджетного законодавства, зокрема, щодо недопущення ухилення від відповідальності винних осіб.
До складу групи увійшли представники адміністрації президента, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства фінансів, Міністерства юстиції, Генпрокуратури, Служби безпеки, Державної казначейської служби, Державної митної служби, Державної податкової служби, Державної служби фінансового моніторингу, Державної фінансової інспекції.
Очолив групу радник президента - керівник головного управління з питань судоустрою адміністрації президента Андрій Портнов.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас