Ісламісти обіцяли перетворити весілля принца Вільяма в "кошмар гірше 11 вересня" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ісламісти обіцяли перетворити весілля принца Вільяма в "кошмар гірше 11 вересня"

63
Радикали планують перетворити церемонію на кошмар: вони готують "люту демонстрацію" вздовж весільної процесії, під час якої мусульмани збираються спалювати прапор Сполученого королівства, зображення британської корони і фігури, що зображують Уїльяма і Кейт, повідомляє The Daily Mail з посиланням на дані поліції.
Відповідно до публікації, ісламісти вже попередили про підготовку акцію на своєму сайті, помістивши на ньому також зображення палаючого британського прапора і принца Гаррі зі свастикою.
У зверненні до Уїльяма під заголовком: "Мусульмани зірвуть королівське весілля" ісламісти написали: "Ми настійно радимо принцу Вільяму ... піти з королівських військово-повітряних сил і порвати з тиранічною Британською імперією. Якщо він відмовиться це обіцяти, то день, якого так довго чекає вся країна, перетвориться на кошмар".
Тим часом близько 5 тис. поліцейських в день весілля Уїльяма і Кейт будуть вживати підвищених заходів безпеки, особливо навколо весільної процесії і в районі Вестмінстера, де буде відбуватись одруження.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас