КМДА: Діючі кінотеатри залишаться в комунальній власності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Діючі кінотеатри залишаться в комунальній власності

Казна та Політика
164
Діючі кінотеатри ("Росія", "Ленінград" та "Лейпциг") залишаться в комунальній власності, - заявила начальник Головного управління культури Київської міської державної адміністрації Світлана Зоріна, передає прес-служба КМДА.
"Київська міська державна адміністрація не здійснює ніяких дій у напрямку закриття або продажу цих кінотеатрів", - повідомила Зоріна.
За її словами, зараз у їхніх директорів закінчився термін контрактів (керівники були призначені на 5 років тому на умовах контрактів). "А закінчення контракту керівника не означає закриття або продаж підприємства", - підкреслила Зоріна.
Згідно зі змінами в законодавстві та інструктивних документах КМДА, начальник Головного управління культури не уповноважений продовжувати терміни дії контрактів або призначати нових директорів кінотеатрів, тому що це - в компетенції глави КМДА.
Тому Головне управління культури попередило директорів кінотеатрів "Росія", "Ленінград", "Лейпциг" про звільнення і їм було запропоновано тимчасове виконання обов'язків.
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про закриття трьох кінотеатрів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас