Залу Кабміну для економії паперу обладнали ноутбуками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Залу Кабміну для економії паперу обладнали ноутбуками

Казна та Політика
370
У залі засідань Кабінету міністрів робоче місце кожного міністра обладнали ноутбуком. На уточнююче питання журналістів під час прес-конференції, з чим пов'язано встановлення комп'ютерної техніки в залі КМУ, голова Державного комітету з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко: "Ці комп'ютери лежали не менше двох років і не могли бути задіяні... Зараз йде випробування. Це така перша обкатка. Вона дійсно зручна, не потрібно носити з собою велику кількість паперів... Ця програма розширюватиметься. Думаю, що найближчим часом будуть включені і регіональний, і галузевий інтерактиви, буде можливість членам уряду дуже швидко відшукати довідкові матеріали, що стосуються тієї або іншої постанови".
В.Семиноженко також зазначив, що функціонування комп'ютерної техніки, зокрема, в залі засідань уряду - це та річ, "яка мала бути задіяна ще 10 років тому".
Він зазначив, що в інших країнах в залах засідань уряду вже давно стоїть як мінімум монітор і є "миша", аби можна було швидко знайти необхідні документи.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас