Обшуки в "Буковелі" вдарять по туристах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обшуки в "Буковелі" вдарять по туристах

Казна та Політика
8919
Обшуки у туристичному комплексі “Буковель” проводилися. Це в коментарі УНІАН підтвердив Гендиректор туристичного комплексу “Буковель” Олександр Шевченко. За його словами, слідство цікавив “великий перелік документів стосовно землевідводів на землі, на яких стоїть туркомплекс”.
Шевченко зауважив, що у розбудову туркомплексу були вкладені дуже великі гроші (раніше на місці “Буковелю” був ліс), але відмовився коментувати припущення, що ситуація носить ознаки рейдерства.
“Може це помилка, але такі дії (правоохоронних органів), коли нічого не пояснювали, коли застосували спецпідрозділи... створюють дуже негативний імідж України в очах інвесторів”, - зауважив пан Шевченко. “Коли обшукуються офіси таких великих фірм, які вкладають такі великі гроші, це не додає позитивних рис до іміджу країни”.
Наразі, повідомив пан Шевченко, у туркомплексі “Буковель” хочуть зрозуміти ситуацію та сподіваються на підтримку Президента в об’єктивному з’ясуванні всіх обставин неприємної події. Утім, гендиректор “Буковелю” вже готовий до рішучих дій: “Якщо такий інвестор, як Скорзонера, не потрібний Україні, то ми готуватимемося до зупинки діяльності “Буковелю” як туристичного комплексу”, - заявив Шевченко.
Як повідомляли українські ЗМІ, 7 вересня, працівники Генеральної прокуратури України, Головного управління з боротьби з організованою злочинністю за підтримки бійців спецпідрозділу "Беркут" провели обшук і вилучення документів і оргтехніки в Головному управлінні Держкомзему в Івано-Франківській області. Операція тривала 12 годин - з другої дня до другої ночі. Правоохоронці вилучили документацію управління, системні блоки комп`ютерів, гербову печатку управління.
Як стверджують очевидці, працівників управління без супроводу бійців "Беркута" не відпускали навіть до вбиральні. Залишити приміщення працівникам дозволили тільки вночі.
За інформацією "Галицького кореспондента", найбільше слідчих цікавили питання відведення земельних ділянок ТОВ "Скорзонера" (ТК "Буковель"), грошової оцінки земель Паляницької сільської ради, на яких розміщений курорт, проекти і будівництво нових доріг до "Буковелю".
На земельні ділянки у селі Паляниця, де розташований гірськолижний курорт "Буковель", накладено арешт, повідомив у суботу Обком з посилання на дані Держкомзему.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас