Обдурені вкладники банку "Надра" та "Укрпромбанку" створили власний благодійний фонд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обдурені вкладники банку "Надра" та "Укрпромбанку" створили власний благодійний фонд

3397
Обдурені вкладники банку "Надра" та "Укрпромбанку" створили благодійний фонд "Взаємодопомога". Про це повідомив виконавчий директор "Взаємодопомоги" Володимир Бондар.
За його словами, фонд був створений з метою допомогти обдуреним громадянам і їхнім сім'ям, що постраждали від протиправних дій керівництва та інших посадових осіб банків, державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування, незаконних рішень суб'єктів владних повноважень і підприємств, установ, організацій комунальної і приватної власності.
"Наша головна мета - організувати взаємодопомогу обдурених банками і владою громадян один одному", - повідомив активіст благодійного фонду Сергій Сорока.
С.Сорока також закликав всіх обдурених вкладників "не сидіти вдома і не чекати, як Остап Бендер, поки їм принесуть на блюдечку з блакитною облямівкою їхні вклади".
"Цього ніколи не буде. Та і взагалі, тому, хто сидить вдома, гроші не потрібні. Ми всі чекаємо. Наші телефони відомі - благодійний фонд "Взаємодопомога". Треба обдзвонювати перед кожною акцією всіх охочих з пропозицією взяти участь в акції. Це займе часу від сили годину - раз на тиждень, раз на 10 днів", - повідомив активіст "Взаємодопомоги".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас