Що можна купити за квартиру у Києві? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що можна купити за квартиру у Києві?

Нерухомість
5401
Болгарія - апартаменти (близько 100 кв. м) з видом на море в житловому комплексі з повною інфраструктурою в центрі курорту Золоті Піски; будинок (140 кв. м, 3 спальні, 3 ванні кімнати, басейн, ділянка із садом) з видом на море і гори. За 85 тис. євро" не на узбережжі - до моря їхати півтори години - великий повністю обставлений будинок.
Відносно дешево можна купити нерухомість і на болгарських курортах. Наприклад, у Варні апартаменти площею 57 м2 у житловому комплексі, розташованому на березі моря, коштують від €80 тис.
Туреччина - будинок або квартира в Анталії на першій береговій лінії; вілла на Егейському узбережжі (воно менш розкручене). В Анталії, наприклад, квартира в центрі міста коштує до €150 тис., а на околиці із прекрасним видом на море - у два рази дорожче. Хоча свіжозбудовану віллу (ступінь готовності - будівельна обробка) можна знайти за €125 тис. і навіть дешевше. Втім, якщо хочеться жити у великому місті, краще звернути увагу на Стамбул, тим більше що нерухомість там коштує менше. Приміром, двокімнатна повністю мебльована квартирка, площа якої 82 "квадрата", буде коштувати близько €55 тис
Кіпр - апартаменти (порядку 70 - 80 кв. м) у житловому комплексі з повною інфраструктурою, 5 хв. пішки до моря.
Іспанія - невелика квартира-студія (25 кв. м) у прибережній зоні Коста-Брави; апартаменти (60 - 95 кв. м, 2 - 3 спальні, 2 ванні кімнати, паркувальне місце купується окремо) у житловому комплексі з охоронюваною територією недалеко від Аліканте, поруч із пляжем.
У сучасних умовах покупка нерухомості стає реальністю не тільки в межах України. Головне, щоб мрія не стала сиром у мишоловці, тому що така угода за кордном вимагає певних витрат і грошей.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас