Мобілізація в Києві: медогляди проводитимуть цілодобово — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобілізація в Києві: медогляди проводитимуть цілодобово

Казна та Політика
703
Мобілізація в Києві: медогляди проводитимуть цілодобово
Мобілізація в Києві: медогляди проводитимуть цілодобово
На засіданні Ради оборони Києва 28 серпня ухвалили низку рішень, які мають на меті сприяти ефективній мобілізації. Йдеться зокрема про цілодобову роботу ВЛК.
Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.
«На засіданні Ради оборони Києва розглянули кілька важливих для міста питань. Одне з нагальних — щодо організації та гарантування безперервної та ефективної роботи об’єднаних центрів мобілізації. За підсумками розгляду був уточнений склад адміністрацій центрів, в яких працюватимуть найбільш кваліфіковані кадри з представників РДА в місті Києві, районних ТЦК та СП, районних управлінь ГУ Національної поліції у місті Києві, відділів охорони здоров’я для здійснення координації та контролю за роботою лікарів, включених до складу військово-лікарських комісій», — написав він.
«Уточнений режим роботи адміністрації об’єднаних центрів мобілізації для кращого забезпечення проведення медичних оглядів та професійно-психологічного відбору у визначені терміни, щоб забезпечити відповідну пропускну спроможність об’єднаних центрів мобілізації», — додав очільник КМВА.
Учасники засідання приділили особливу увагу ефективній роботі військово-лікарських комісій, яка полягає в цілодобовому проведенні медичних оглядів та гарантованому проведенні заходів мобілізації.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас