Міноборони України перевело політику закупівель на стандарти НАТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони України перевело політику закупівель на стандарти НАТО

Казна та Політика
313
Міноборони України перевело політику закупівель на стандарти НАТО
Міноборони України перевело політику закупівель на стандарти НАТО
Міністерство оборони України розділило формування політики закупівель та її виконання і перейшло на стандарти Північноатлантичного союзу (НАТО).
Про це заявив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков під час зустрічі з політичним радником Посольства США в Києві Крістіаном Муром, повідомляє пресслужба Міноборони.
«В структурі Міністерства утворений Департамент політики закупівель, який відповідає за формування політики закупівель. Безпосередньо закупівлі передані окремим агенціям — „Державному оператору тилу“ та „Агенції оборонних закупівель“», — сказано в повідомленні.
Кліменков наголосив, що Міноборони працює над тим, аби наблизити взаємосумісність із Північноатлантичним альянсом в питаннях організації закупівель, бюджетного процесу, доброчесності та інституціях.
«Співпраця з країнами НАТО — це унікальна можливість залучити передовий військовий досвід та інтегрувати його в нашу власну оборонну систему, — зазначив заступник міністра оборони України. — Ми прагнемо до вдосконалення стандартів та підвищення кваліфікації наших військовослужбовців, а також до зміцнення оборонної потужності країни».

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас