Легендарний бренд відмовляється від випуску смартфонів на користь ШІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легендарний бренд відмовляється від випуску смартфонів на користь ШІ

Технології&Авто
990
Легендарний бренд відмовляється від випуску смартфонів на користь ШІ
Легендарний бренд відмовляється від випуску смартфонів на користь ШІ
Відомий китайський виробник Meizu офіційно повідомив про призупинення розробки традиційних смартфонів і тепер направить свої ресурси і досвід на створення «пристроїв завтрашнього дня», керованих штучним інтелектом (ШІ).
У компанії вважають, що індустрія смартфонів в нинішньому її вигляді знаходиться в стагнації і споживачам потрібно дати щось нове. У Meizu переконані, що майбутнє за ШІ-технологіями, тому тепер розвиватимуть цей напрямок, передає Gizchina.
Таким чином, розробка смартфонів Meizu 21 Pro, 22 і 23 припинена. Замість них, до кінця 2024 року, компанія покаже якийсь революційний пристрій, побудований на використанні ШІ-технологій.
AI Device («ШІ-девайси») — це компактні пристрої, зазвичай розміром з пейджер, за роботу яких відповідають нейромережі. Вони можуть замінити людям звичайні смартфони, а взаємодія з додатками відбувається через голосові команди. До «ШІ-девайсів» відносять розумний міні-проектор Humane AI Pin і міні-смартфон Rabbit R1. Щось схоже варто очікувати і від Meizu.
При цьому, в компанії запевнили, що підтримка оновленнями Meizu 20, Meizu 20 Pro і Meizu 21 найближчим часом не припиниться. Смартфони будуть отримувати оновлення згідно з графіком.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас