Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити

Фондовий ринок
260
Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити
Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити
Соціальна мережа Instagram підтвердила, що тестує оновлення платформи, а саме рекламу, яку не можна пропустити.
Про це пише TechCrunch.
На рекламі відображатимуть таймер зворотного відліку і до закінчення реклами користувачі не зможуть переглядати будь-який інший контент у додатку.
«Ми завжди тестуємо формати, які можуть принести користь рекламодавцям. Під час тестування та навчання ми надамо оновлення, якщо цей тест приведе до якихось офіційних змін у продукті», — сказав представник компанії Meta.
Нову функцію спочатку помітив користувач Instagram Ден Леві, який опублікував скріншот реклами у своєму обліковому записі на X.
Фото: Ден Леві/X
Фото: Ден Леві/X
«Схоже, тепер Meta змушує нас дивитися рекламу в наших стрічках в Instagram! Законний додаток не дозволив мені прокрутити цю рекламу, що для мене просто божевільний крок», — написав він.
Ще один користувач написав на Reddit, що якщо під час такої реклами клацнути на піктограму інформації поруч, то вибиває повідомлення:
«Ви бачите рекламну паузу. Рекламні паузи — це новий спосіб перегляду реклами в Instagram. Іноді вам необхідно переглянути рекламу, перш ніж продовжити перегляд».
Instagram відмовився повідомити, де в додатку Instagram показуються рекламні паузи та чи тестувала компанія цю функцію в усьому світі. Однак на скріншотах видно рекламні паузи, які з’являються в стрічці додатка під час перегляду відеодописів.
За матеріалами:
Букви
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас