IKEA в Україні збільшила статутний капітал до майже 1 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA в Україні збільшила статутний капітал до майже 1 млрд грн

Фондовий ринок
353
IKEA в Україні збільшила статутний капітал до майже 1 млрд грн
IKEA в Україні збільшила статутний капітал до майже 1 млрд грн
Наприкінці 2023 року новим керівником IKEA в Україні став Юрій Приходько.
Про це йдеться у повідомленні Європейської Бізнес Асоціації. Тоді ж, згідно з YouControl, компанія збільшила свій статутний капітал до 966,7 млн грн.
З 2017 року Юрій Приходько консультував ритейлера у Південно-Східній Європі з питань розширення ринку та взаємодії із зацікавленими сторонами в Україні. Топменеджер має досвід у понад 25 років і експертизу в управлінні, а також у зв’язках з органами державної влади та захисті ділових інтересів бізнесу, зазначається в повідомленні EBA.
На новій посаді Приходько сфокусується на зміцненні бренду ІКЕА в Україні та плануванні розвитку компанії на місцевому ринку, йдеться у повідомленні.
Згідно з YouControl, 13 листопада 2023 року ТОВ «Ікеа Рітейл Україна» збільшила свій статутний капітал на 40,6% до 966,7 млн грн.
«Наразі компанія робить все можливе, щоб оцінити вплив поточної ситуації на потенційну операційну діяльність. Коли всі необхідні аспекти будуть налагоджені, IKEA повернеться», — повідомили Forbes у пресслужбі шведського ритейлера.
IKEA 15 років намагалася зайти на український ринок.
Компанія продовжує забезпечувати дохід та зберігає робочі місця для всіх співробітників в Україні, повідомляла раніше пресслужба компанії. Вони також отримують додаткову підтримку через програму допомоги з доступом до експертів і консультацій для підтримки психічного, фізичного та фінансового стану. Крім того, компанія створила спеціальний фонд для покриття непередбачених витрат, з якими стикаються співробітники в Україні.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас