Google запускає семінари з кібербезпеки для студентів, зокрема і в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запускає семінари з кібербезпеки для студентів, зокрема і в Україні

Особисті фінанси
322
Google запускає семінари з кібербезпеки для студентів, зокрема і в Україні
Google запускає семінари з кібербезпеки для студентів, зокрема і в Україні, ukraine.googleblog.com
Google оголосив про запуск програми підвищення кваліфікації з кібербезпеки на суму 10 мільйонів доларів.
Про це повідомляє Google Україна.
«Google.org у партнерстві з European Cyber Conflict Research Incubator (Європейським інкубатором дослідження кіберконфліктів) запускає нову програму семінарів з кібербезпеки в Європі», — йдеться у повідомленні.

Що це означає?

Програма стане першою в своєму роді в Європі, сприятиме розвитку та підвищенню навичок у галузі кібербезпеки та допоможе місцевим громадським організаціям підвищити рівень онлайн-захисту.
Вона пропонує університетам навчальну програму та навчальний план з кібербезпеки, що дозволяє їм організувати курси з кібербезпеки студентам навіть без попереднього досвіду.
Зазначається, що з нагоди запуску програми Google.org надасть восьми університетам у восьми різних європейських країнах, включно з Україною, фінансування у розмірі до 1 мільйона доларів, навчальний контент та інтенсивні тренінги від ECCRI CIC, щоб допомогти їм втілити в життя семінари з кібербезпеки. Університети вже можуть подавати заявки.
«Ми очікуємо, що в початковій програмі візьмуть участь понад 1600 студентів. Під час програми кожен університет протягом двох років зможе провести щонайменше два семінари з кібербезпеки», — зазначають у блозі Google.
Програма також профінансує створення з боку European Cyber Conflict Research Incubator навчальних матеріалів для університетів, зокрема першого гнучкого навчального плану з кібербезпеки, який пропонує вступний огляд теми та базові навички, які можна використовувати для підтримки громадських організацій, які найбільш уразливі для кібератак.
Навчальний план буде перекладено вісьмома європейськими мовами — включно з українською, англійською та іспанською — і буде доступний безкоштовно для всіх навчальних закладів для використання, разом з вичерпними інструкціями для викладачів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас