Баланс між роботою та життям: підбірка вакансій із гнучким графіком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баланс між роботою та життям: підбірка вакансій із гнучким графіком

Особисті фінанси
231
Баланс між роботою та життям: підбірка вакансій із гнучким графіком
Баланс між роботою та життям: підбірка вакансій із гнучким графіком
Люди прагнуть знайти баланс між професійним та особистим життям, і робота з гнучким графіком дозволяє їм самостійно керувати своїм часом.
Work.ua зібрав вакансії, де ви зможете вибирати зручні години, працювати за змінним графіком або на пів ставки.

Робота з гнучким графіком

Оператор call-центру з обслуговування абонентів

Компанія Київстар розмістила вакансію «Оператор call-центру з обслуговування абонентів». Фахівця шукають у Львові та обіцяють платити 20 000 грн. Роботодавець пропонує:
  • Можливість працювати в офісі або віддалено.
  • Соціальний пакет (медичне страхування, мобільний зв’язок).
  • Навчання та кар’єрний розвиток.
  • Підтримку наставників.
  • Сучасний офіс з укриттям.
Посада передбачає гнучкий графік роботи. «Ми розуміємо, наскільки важливо поєднувати роботу з особистим життям або навчанням, тому пропонуємо гнучкий графік або можливість віддаленої роботи», — йдеться в оголошенні.

Працівник закладу ресторанного господарства, кухар, касир

Гнучкий графік роботи пропонує KFC і запевняє: «Ти сам вирішуєш, коли працювати, а коли байдикувати =) Це можливість поєднувати кар’єру та навчання чи зустрічі з друзями».
На цій посаді потрібно буде здійснювати касові операції, готувати страви й працювати в залі — можна вибрати напрям, у якому працівник хоче себе реалізувати. Робота підійде для студентів, адже досвід тут не потрібен, а також людей з інвалідністю.
Місто роботи — Харків (різні локації). Заробітна плата: 17 000−20 000 грн.

Клієнт-менеджер зі знанням англійської мови

19 500−23 000 грн, гнучкий графік з можливістю працювати віддалено та коригувати робочі години пропонує компанія Green Forest. В обов’язки фахівця буде входити консультація клієнтів, робота із CRM-системою, тестування та підбір груп для клієнтів та їхній супровід під час навчання.
Щоб податися на вакансію, необхідно вміти грамотно спілкуватися (усно і письмово), бути організованим і уважним, вільно володіти англійською (B2 і вище). Досвід у клієнтському сервісі або на курсах є перевагою. Надіслати відгук можна до 4 жовтня.

Керівник відділу продажу

Міжнародна компанія з надання HR-послуг Smart Solutions чекає на резюме фахівця, який зможе підсилити комерційний підрозділ. Місто роботи — Київ.
До кандидата висувають такі вимоги: мінімум 3 роки досвіду на аналогічній посаді, глибокі знання CRM-систем, досвід у B2B продажах та управлінні командою, аналітичні здібності та вміння вести переговори.
Серед переваг роботи — гнучкий графік роботи, можливість вибору оптимального розкладу для балансу між роботою та особистим життям.

Позмінна робота

Анестезист

У Docber Clinic (Київ) потрібен анестезист. За роботу пропонують зарплату у 30 000 грн. Умови:
  • Повна зайнятість, зміни добові (з 8:00 до 8:00) або денні, залежно від кількості операцій.
  • Своєчасні виплати та комфортні умови праці.
  • Корпоративні знижки на послуги клініки.
Від кандидата вимагають досвід роботи анестезистом від 1 року (робота в приватних клініках є перевагою), середню професійну освіту або останні курси медичного вишу, уважність, доброзичливість, вміння працювати в команді.

Касир в пункт обміну валют (з навчанням)

Компанія «KИТ Груп» — мережа пунктів обміну валют в Україні запрошує до своєї команди касира валютообмінних операцій. У вакансії зазначена винагорода за працю — 16 100−17 000 грн (ставка+бонуси).
Якщо кандидат має досвід роботи на касі в банку, пункті обміну валют, це буде перевагою. Проте роботодавець готовий навчити працівника розбиратися в іноземній та національній валюті.
Місце роботи: Івано-Франківськ. Графік: 09:00—19:00, позмінно 4/2.

Касир торговельного залу

Комунікабельного, енергійного та відповідального касира шукає мережа продуктових магазинів «Близенько» у Чернівцях.
Окрім роботи на зручних локаціях, соцпакету, стабільної та вчасної виплати заробітної плати, роботодавець обіцяє гнучкий графік роботи: «Ти зможеш працювати позмінно або лише в будень — підберемо найзручніший варіант».
Обов’язки стандартні: ввічливо обслуговувати та розраховувати покупців на касі, контролювати правильність зважування і маркування товарів, наповнювати товаром полиці у магазині.

Медсестра, асистент стоматолога

ФОП «Рижак Є.О.» у зв’язку з масштабуванням прийме у свою команду асистента. Робота у місті Хмельницький. Потрібна порядна, уважна і відповідальна людина, яка вміє навчатися та працювати в команді.
Що буде робити асистент? Готувати робоче місце до прийому та після нього, стерилізувати інструменти тощо. Є можливість працювати повний робочий день або позмінно.

Продавець-консультант

Мережа магазинів канцелярії, товарів для творчості та хобі Akvarel шукає в Одесі продавця-консультанта. Рівень зарплати не зазначено, але пропонується оклад + % від продажу + бонуси.
Обов’язки:
  • передпродажна підготовка товарів;
  • контроль термінів реалізації товару;
  • консультація покупця;
  • робота на касі тощо.
Майбутній працівник може розраховувати на офіційне працевлаштування, соцпакет. Позмінний графік роботи: 4 дні робочих, 2 дні вихідних.

Робота на пів ставки

Кравець, швачка

Ательє REVICLO шукає кваліфікованого кравця / швачку в Києві на зарплату 30 000−35 000 грн. У пропозиції вказано: «Ми спеціалізуємося на відновленні та модернізації одягу, створюючи унікальні та ексклюзивні моделі для наших клієнтів».
Графік гнучкий — умови та дні обговорюються індивідуально. Можливий варіант роботи на пів ставки 2−3 дні на тиждень.

​​Вчитель української мови, літератури

Навчальному центру Languages and S. у Житомирі потрібен вчитель української мови та літератури. Потенційний кандидат має профільну освіту, знання шкільної програми (всі класи) та методик викладання, вміє донести матеріал. Проведення уроків планується в межах шкільної програми, зокрема підготовка до НМТ.
Робота в офісі навчального Центру, заняття індивідуальні або інколи в мінігрупах. Є можливість працювати на повну зайнятість або на пів ставки.

Соціальний педагог

Дніпровська гімназія № 119 ДМР (Дніпро) розмістила вакансію соціального педагога на пів ставки.
Серед вимог: досвід роботи на аналогічній посаді принаймні 1 рік; вища освіта у галузі соціальної роботи; знання законодавства, що регулює соціальну роботу з дітьми та сім’ями; добре орієнтуватися в сучасних методиках та підходах у соціальній роботі з дітьми.
Навчальний заклад пропонує заохочувальну оплату праці згідно з тарифним розрядом, гнучкий графік роботи, можливість професійного розвитку і вдосконалення навичок.
«Якщо ви готові зробити внесок у розвиток дітей та сприяти їхньому соціальному самовизначенню, ми раді вітати вас у нашій команді», — підкреслено в оголошенні.

Фізичний реабілітолог

Фізичного реабілітолога шукає центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та людей з інвалідністю «БлагоДар». Зарплата: 9 000−11 000 грн. Локація: Славутич.
В обов’язки фахівця входитиме обстеження пацієнтів, розробка та виконання індивідуальних планів реабілітації, співпраця з іншими спеціалістами. Для роботи є добре оснащена зала ЛФК (тренажери, обладнання для реабілітації).
Робота на повну зайнятість, але можлива додаткова робота ерготерапевтом на пів ставки.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас