Анонімний продаж і купівля криптовалюти за готівку? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Анонімний продаж і купівля криптовалюти за готівку?

Криптовалюта
760
Анонімний продаж і купівля криптовалюти за готівку?
Анонімний продаж і купівля криптовалюти за готівку?
Trading або FTX. Платформа Rock Trading несподівано призупинила свою роботу 17 лютого 2023 року. Це викликало законне занепокоєння її клієнтів. Хоча торгівля на фондових біржах завжди пов’язана з ризиком втрати грошей, існує також ризик блокування коштів централізованою установою. Однак існує альтернатива біржам, яка стає все більш популярною і дозволяє легко купувати та продавати криптовалюту. Це бітомати в рамках проекту Bitomat.com, який фокусується на місцях з анонімними транзакціями. Через мережу пристроїв можна проводити приватні операції в межах чинного законодавства, а іноді навіть без комісії.

Способи як купити криптовалюти за готівку

Анонімний продаж і купівля криптовалюти за готівку?
Спочатку давайте дізнаємося про те, як купити криптовалюту за готівку та як вибрати найкращий.
Ви можете купити криптовалюту безпосередньо в іншої особи. Ті, хто хоче продати криптовалюту, розміщують оголошення на онлайн-форумах, у соціальних мережах або на спеціальних платформах для торгівлі криптовалютою. Однак потрібно пам’ятати, що цей варіант не зовсім безпечний. Ви не знаєте намірів іншої особи та не можете бути впевнені, що криптовалюта, яку вони хочуть вам продати, походить із законного джерела та що вас не ошукають.
Другий варіант покупки криптовалюти за готівку — послуга криптовалютного брокера, тобто посередника в обміні криптовалюти на готівку. У цьому випадку ви можете або зробити переказ, або особисто звернутися в брокерську контору.
Якщо попередні два варіанти не переконали вас купувати криптовалюту за готівку, то дізнайтеся про третій, багато в чому набагато більш вигідний спосіб покупки криптовалюти за готівку — анонімний Bitomat. Нижче ви знайдете всю інформацію, необхідну для безпечного використання цього пристрою.
Пам’ятайте, що незалежно від того, як ви інвестуєте, завжди виявляйте обережність і ретельно перевіряйте, з ким ви торгуєте. Переконайтеся, що ця особа чи компанія є надійною та працює законно. Не забувайте зберігати свої кошти в безпеці та зберігати свої криптовалюти в гаманці для криптовалют!
Що таке анонімний бітомат і для чого він використовується?
Біткойн-банкомат, також відомий як криптовалютний банкомат, — це пристрій самообслуговування, який дозволяє швидко купувати або продавати популярні криптовалюти за готівку. Користувачеві не потрібно проходити складну та трудомістку перевірку, синхронізувати кредитні картки чи облікові записи Gmail. Крім того, бітомат дозволяє отримати більш вигідні курси, ніж популярні обмінники або пункти обміну валют. Нещодавно це було неможливо уявити, але сьогодні комісії часто становлять 0% або навіть +3% порівняно з фондовими біржами.
Bitomat дозволяє купувати і продавати криптовалюту за готівку з комісією до 0%
Якщо ви хочете використовувати бітомат, але ніколи раніше не купували криптовалюту за допомогою нього, нижче ви знайдете детальний опис, який допоможе вам виконати транзакцію за готівку в короткий термін і без проблем. Ви також дізнаєтесь, чи може гральний автомат з біткоінами допомогти вам у кризу. І якщо ви вирішите спробувати, ми покажемо вам, де знайти інформацію про біткойн-банкомати у вашому регіоні.
Чим банкомат для торгівлі криптовалютами за готівку відрізняється від звичайного банкомату?
На вигляд ці пристрої дуже схожі — у них схожий зовнішній вигляд і інтерфейс. Хоча обидва пристрої приймають готівку, головна відмінність полягає в тому, що бітомат призначений для купівлі та продажу криптовалют і не потребує банківського рахунку чи картки.
Отже, що потрібно для проведення операції з криптовалютою за готівку?
Щоб здійснити транзакцію з криптовалютою за допомогою бітомата, вам не потрібно створювати обліковий запис на будь-якій біржі, мати картку чи банківський рахунок або навіть вказувати свій номер телефону. Все, що вам потрібно, гаманець криптовалюти та сума, яку ви хочете обміняти. Процес як продажу, так і купівлі криптовалюти за готівку швидкий і безпечний, але перш ніж дізнаватися подробиці, ознайомтеся з типами гаманців криптовалюти.

Що таке криптовалютний гаманець і який з них вибрати, щоб безпечно купувати та продавати криптовалюту за готівку?

Криптовалютні гаманці можуть мати форму програм або додатків, які дозволяють зберігати приватні криптографічні ключі. Які є варіанти вибору?
Онлайн-гаманець: це тип криптовалютного гаманця, який потребує постійного доступу до Інтернету та може використовуватися з будь-якого пристрою. Він простий у використанні та може бути налаштований за допомогою бірж криптовалют або створювати автоматичні резервні копії. Його головна перевага є також і найбільшим недоліком, оскільки постійна доступність у мережі підвищує її сприйнятливість до хакерських атак, що може призвести до втрати криптовалют, які зберігаються в ній.
Другий тип гаманця — це настільний гаманець, який встановлюється на ваш жорсткий диск. Настільні гаманці забезпечують більшу конфіденційність, ніж онлайн-гаманці, оскільки закриті ключі зберігаються на комп’ютері користувача. Однак відомо, що комп’ютер може вийти з ладу або бути вкраденим, що пов’язано з ризиком втрати криптовалюти.
Третій тип гаманця — це паперовий гаманець, який дозволяє зберігати особисті ключі, як випливає з назви, на папері. Його практично неможливо зламати, оскільки закриті ключі зберігаються в автономному режимі. На жаль, це також простий і швидкий спосіб втратити кошти, якщо паперовий гаманець втрачений або знищений.
Четвертий тип криптовалютного гаманця — це апаратний гаманець, який працює на спеціально розробленому пристрої та є одним із найбезпечніших криптовалютних гаманців, оскільки приватні ключі зберігаються в автономному режимі та захищені від хакерських атак. Хтось може вважати мінусом його ціну, яка є вищою, ніж у інших представлених вище варіантів.
Ви вже знаєте типи криптовалютних гаманців, необхідні для здійснення операцій з продажу та купівлі криптовалюти за готівку за допомогою бітомата. Тепер настав час дізнатися більше інформації, яка допоможе вам інвестувати та безпечно використовувати пристрої Bitomat.
Які криптовалюти можна анонімно купити за готівку в банкоматі?
За допомогою цієї машини ви можете легко продавати або купувати такі криптовалюти, як:
  • BTC,
  • USDT (TRX, ETH, Arbitrum, Optimism),
  • USDC (ETH, Arbitrum, Optimism),
  • ETH (Arbitrum, Optimism),
  • DASH,
  • TRX,
  • LTC.
Користуватися ним дуже просто та інтуїтивно зрозуміло, просто дотримуйтесь інструкцій на екрані.

Як анонімно купити криптовалюту за готівку за допомогою бітомата?

Анонімний продаж і купівля криптовалюти за готівку?
Перш ніж пояснювати процес обміну, варто зазначити, що не всі машини дозволяють як купувати, так і продавати криптовалюту. З цієї статті ви дізнаєтесь, як здійснювати обидва типи транзакцій за допомогою бітомату, який пропонує як купівлю, так і продаж криптовалюти за готівку.
Щоб купити криптовалюту за готівку за допомогою бітомата, потрібно виконати кілька простих кроків:
1. Знайдіть найближчий пристрій, наприклад, на Bitomat.com (лише анонімні бітомати) або Coinatmradar
2. Виберіть на екрані «купити».
3. Вставте банкноти в автомат.
4. Виберіть криптовалюту, яку ви збираєтеся купити.
5. Відскануйте QR-код або введіть адресу цільового гаманця.
6. Виберіть суму комісії, яку ви хочете заплатити майнеру.
7. Перевірте, чи є комісія відповідною, щоб забезпечити швидку трансакцію.
8. Підтвердьте покупку.
Натомість ви отримаєте паперовий документ, квитанцію із зазначенням адреси гаманця, на який була перерахована отримана сума криптовалюти.

Як анонімно продати криптовалюту за готівку за допомогою бітомата?

Ви можете продати криптовалюту за готівку за допомогою біткойн-банкомату двома способами. Перший — скористатися сайтом оператора. Перейшовши на домашню сторінку, натисніть «продати криптовалюту та зняти гроші в банкоматі», потім відскануйте або введіть відображену адресу гаманця оператора, перерахуйте суму криптовалюти, яку ви хочете обміняти на готівку, і підтвердьте транзакцію. Потім підійдіть до обраного вами банкомату та почніть процес зняття коштів. Пам’ятайте, що оператор банкомату попросить вас відсканувати документ, що посвідчує особу. Це необхідно для безпечного проведення транзакцій, а рішення про посилення контролю користувачів було прийнято на державному рівні і не пов’язане з внутрішніми правилами оператора. Ви також можете пропустити елемент використання веб-сайту та відразу перейти до банкомату, який можна знайти у вашому районі. У цьому випадку дотримуйтеся таких порад:
  • Виберіть банкомат, доступний у вашому регіоні. Розташування та необхідну інформацію можна знайти на сайті оператора, у вкладці «i nostri punti ATM».
  • Натисніть кнопку «продати».Завдяки цьому на екрані з’явиться QR криптографічного гаманця оператора.
  • Відскануйте його, і ви отримаєте ідентифікатор транзакції, який знадобиться вам пізніше.
  • Переведіть суму криптовалюти, яку ви хочете продати, на призначений гаманець.
  • Зачекайте трохи, поки блокчейн підтвердить транзакцію.
  • Введіть або відскануйте ідентифікатор, який ви отримали на третьому кроці, щоб біткойн-машина передала вам гроші.
Біткойн-банкомати — ефективний спосіб отримати готівку в разі краху централізованих фінансових установ!
Банкомати асоціюються з простотою купівлі та продажу криптовалюти за готівку та забезпеченням конфіденційності клієнтів. Однак варто відзначити, що в деяких випадках вони можуть стати не тільки зручністю, але і паличкою-виручалочкою. Це підтверджено експериментом, проведеним світовим лідером економічних новинних каналів CNBC, який перевірив корисність автоматів для обміну криптовалюти, коли централізовані установи, такі як банки, вийшли з ладу.
В експерименті взяли участь громадянка України Олена Воробйова, яка перебувала в Польщі через війну в її країні, і український розробник криптовалюти Гліб Науменко. Використовуючи програмне забезпечення Lightning Network і гаманець Muun, жінка підготувала чотиризначний PIN-код і згенерувала рахунок-фактуру у вигляді QR-коду. Тоді CNBC, використовуючи режим сканування Blue Wallet, отримав цей QR-код і переказав понад 50 000 сатоші від Маккормака, автора популярного подкасту про криптовалюту.
Для експерименту Науменко перевів ще 50 000 гривень, щоб виконати мінімальну суму транзакції, яку вимагає бітомат. Далі жінка підійшла до одного з банкоматів у Вроцлаві, де, відсканувавши QR-код, забрала готівку в польській валюті. Весь експеримент тривав лише кілька хвилин і довів, що автомат з конвертації криптовалюти в готівку може стати порятунком у разі краху централізованих фінансових установ. Якщо вам цікавий цей експеримент, прочитайте звіт на сайті CNBC під назвою «Ми відправили біткоїни з Маямі українцю в Польщі, який зняв їх як готівку, і все менше ніж за три хвилини».
Плюси і мінуси анонімних транзакцій з криптовалютою за готівку на бітоматі
Безсумнівно, перевагою засобів обміну криптовалюти є їх доступність. Оператори в Україні поступово збільшують свою кількість. Нижче ви знайдете зразки розташування.
Ще однією перевагою є те, що біткойн-автомати, розташовані за межами торгових центрів, доступні цілодобово, що робить їх зручними для працюючих людей. На сайті оператора ви можете швидко перевірити залишок готівки, щоб переконатися, що банкомат зможе зняти очікувану суму, коли ви прибудете в пункт призначення.

Інші біткойн-банкомати, розташовані в Україні, включають:

  • Bitcoin ATM Дніпро: Appolo Торгово-розважальний комплекс вул. Титова, 36
  • Bitcoin ATM Харків: вул. Академіка Павлова, 44
  • Bitcoin ATM Київ: вул. Антоновича, 176; Проспект Леся Курбаса, 19А
  • Bitcoin ATM Кривий Ріг: ТРЦ Гагарін Молл, пр-т Гагаріна, 54 В
  • Bitcoin ATM Одеса: Грецька площа, 3/4
  • Bitcoin ATM Полтава: вул. Гоголя, 36
  • Bitcoin ATM Вінниця: вул. Зодчих, 2
  • Bitcoin ATM Львів: вул. Гетьмана Мазепи, 1Б; Проспект В’ячеслава Чорновола, 67 г
З повним переліком місць розташування банкоматів можна ознайомитися на сайті оператора. Що стосується біткоїн-автоматів у Варшаві, то для цього міста існує спеціальний агрегатор, який порівнює їх ціни та комісії: Bitomaty Україна.
Ще однією перевагою є те, що біткойн-автомати, знаходятся в торгових центрах. Завдяки цьому ви можете швидко і безпечно зняти гроші. На сайті оператора ви можете швидко перевірити залишок готівки, щоб переконатися, що банкомат зможе зняти очікувану суму, коли ви прибудете в пункт призначення.
Однак одним із недоліків використання біткойн-машини може бути висока комісія за транзакцію. Однак зауважте, що ці витрати можуть відрізнятися в залежності від перевізника, і хороша новина полягає в тому, що деякі пропонують низькі тарифи до 0%. Варто згадати мережу Bitomaty Shitcoins. Club, яка пропонує як купівлю, так і продаж криптовалюти за готівку, і є єдиною у своїй бізнес-моделі, яка передбачає зниження комісії нижче 0% порівняно з біржами, тоді як середня комісія в у світі від 8% до 15%. Така можливість з’являється навіть кілька разів на місяць, тому варто бути в курсі новин, які публікує цей оператор.

Чи безпечний анонімний бітомат?

Якщо пристрій використовується відповідально і користувач стежить за всіма повідомленнями, що відображаються, транзакція буде гладкою та безпечною.

Висновки

Використовуючи бітомат, ви можете легко і швидко продати або купити криптовалюту за готівку. Для цього у вас повинен бути криптовалютний гаманець, а для здійснення транзакції вам знадобиться документ, що посвідчує особу тільки в випадку якщо сума перевищує 30 000 UAH. Пам’ятайте, що використання біткойн-машини більше не потребує великих витрат, оскільки комісії регулярно падають навіть нижче 0% порівняно з біржами. Щоб скористатися найкращими цінами при торгівлі криптовалютами за готівку, обов’язково відвідайте сайт одного з найпопулярніших операторів цих пристроїв — Shitcoins.Club. Там ви знайдете як локації, так і години роботи, а також залишок доступних коштів.
Завдяки цьому ви можете добре спланувати свій візит до біткойн-банкомату та підготуватися до початку захоплюючої пригоди у світі криптовалют або революції у ваших поточних інвестиціях.
За матеріалами:
bitomat.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас