Amazon випустить голосового помічника з ШІ від стороннього виробника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon випустить голосового помічника з ШІ від стороннього виробника

Технології&Авто
185
Amazon випустить голосового помічника з ШІ від стороннього виробника
Amazon випустить голосового помічника з ШІ від стороннього виробника
Новий голосовий помічник Alexa від Amazon використовуватиме штучний інтелект Claude від Anthropic. Власні генеративні моделі штучного інтелекту компанії демонструють погані результати.
Покращена версія Alexa, яку Amazon планує випустити цього року, в основному базуватиметься на моделі штучного інтелекту Claude від Anthropic, пише Reuters.
Повідомляється, що нова Alexa, створена на основі Claude, працює ліпше, ніж початкові версії, створені на базі власних моделей штучного інтелекту Amazon. В компанії підтвердили, що використовують багато різних технологій для Alexa.
«Коли справа доходить до моделей машинного навчання, ми починаємо з тих, які створила Amazon, але ми використовували і продовжуватимемо використовувати різні моделі, … зокрема, від партнерів, щоб створити найкращий досвід для клієнтів», — кажуть представники компанії.
У червні агентство повідомило, що Amazon розглядає можливість доступу до нової Alexa за щомісячною підпискою за 5−10 доларів США, Демоверсія нової Alexa, як очікують, буде представлена під час щорічної події Amazon, яка зазвичай проводиться у вересні.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас