США ужесточают правила въезда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США ужесточают правила въезда

Мир
733
Солідарна пенсійна система України є хронічно дефіцитною. Десятиріччя минають, а стан справ з пенсійними фінансами залишається незмінним.
Про це пише Ціна держави.
Колись ситуація гірша, бо криза, колись ситуація краща, бо є економічне зростання. Але по суті так званих внесків на пенсійне страхування вистачає лише, щоб закрити трохи більше ніж половину пенсійних зобов’язань.
Поки що «пенсійний траст» не користується популярністю. На сайті ви можете подивитися дефіцит Пенсійного фонду у грошовому еквіваленті по роках
США ужесточают правила въезда
інфографіка “Ціна держави”
У 2015 треба було 54,8 млрд грн з державного бюджету, а за 11 міс. 2020 — 202 млрд грн.
США ужесточают правила въезда
інфографіка “Ціна держави”
Нагадаємо, у 2021 році в Україні відбудеться індексація пенсій, а також передбачені додаткові виплати для пенсіонерів, старших за 75 років. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ході засідання уряду. У цьому році підвищення відбудеться у кілька етапів.
Вже з 1 січня 2021 року зросли пенсії, «прив’язані» до мінімальної зарплати. З 1 квітня перерахують пенсію пенсіонерам, які працюють, зробивши поправку на трудовий стаж. З 1 липня у зв’язку із зростанням мінімальних зарплат знову підвищаться пенсії тих, у кого стаж 30 або 35 років (у жінок і чоловіків відповідно). Їхня мінімальна пенсія складе вже 2600 грн (після зростання мінімальних зарплат до 6500 грн). Також з 1 липня стануть отримувати надбавки пенсіонери 75-79 років — 400 грн за умови, що їхні пенсії не перевищують середньої зарплати.

Довідка Finance.ua:

  • Незабаром українці отримають можливість самостійно розпоряджатися своєю пенсією і формувати її суму. Більше того, українські пенсіонери стануть одними з найбільших і перспективних інвесторів країни, причому кожен буде вибирати ту компанію з управління активами, яка дає більший дохід.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас