Европейский инвестиционный банк с 2007 вложил в Украину более 7 миллиардов евро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Европейский инвестиционный банк с 2007 вложил в Украину более 7 миллиардов евро

Казна и Политика
167
Для спорудження нового шляху між столицями України та Молдови, про який домовилися президенти Володимир Зеленський та Мая Санду на зустрічі у Києві в січні 2020 року, оголосили перший тендер.
Про це повідомили у Державній службі автомобільних доріг.
3 лютого Служба автодоріг у Вінницькій області оголосила тендер на розробку техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) будівництва прикордонно-мостового переходу через ріку Дністер на українсько-молдовському кордоні біля населених пунктів Ямпіль — Косеуць, що є початковим етапом проєкту.
Цей мостовий перехід має стати частиною нової магістралі з Києва до Кишинева, що дозволить доїздити з однієї столиці до другої за майже 5 годин.
Оновлений маршрут проходитиме через Київську, Житомирську та Вінницьку області, й стане оптимальним для подорожі до Молдови в об’їзд Придністров’я.
«Закупівля ТЕО — це перший крок. Паралельно з цим готуємося до оновлення 137,5 км маршруту — йдеться про найбільш проблемні для проїзду ділянки. Тобто вже до кінця року шлях до кордону планується зробити комфортним для проїзду» — розповів керівник «Укравтодору» Олександр Кубраков.
Ділянки, де плануються роботи — М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський та Р-08 Немирів — Ямпіль.
Раніше заступник керівника офісу президента розповів, що Україна профінансує будівництво мосту через Дністер, який повинен стати частиною нової магістралі між Києвом та Кишиневом.
Европейский инвестиционный банк с 2007 вложил в Украину более 7 миллиардов евро
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас