Шмыгаль рассказал, кто получит квартиры в следующем году — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмыгаль рассказал, кто получит квартиры в следующем году

Казна и Политика
489
Минув рік після старту президентської програми доступних кредитів 5-7-9%. За даними Міністерства фінансів, станом на 1 лютого уповноваженими банками загалом видано 8430 кредитів на 19,7 млрд грн.
УКРГАЗБАНК у трійці лідерів серед держбанків цілий рік поспіль: ми уклали 1067 угод на суму понад 1,5 млрд грн, з них більше 1 млрд – інвестиційні кредити. До речі, саме інвестиційних кредитів для бізнесу ми видали найбільше серед усіх учасників програми.
Нагадаємо про наші основні здобутки:
У травні першим в Україні позичальником, який отримав кредитну гарантію за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» став наш клієнт – фермерське господарство «Таврійська ягода» із села Приморське, що займається вирощуванням овочів та ягід. Ми надали кредитні кошти у розмірі 1,5 млн грн строком на 5 років для організації сучасної системи крапельного зрошення, а Фонд розвитку підприємництва видав гарантію, що покриває 50% суми кредиту.
Перший в Україні стартап отримав «Доступний кредит 5-7-9%» саме завдяки УКРГАЗБАНКУ. Підприємець із Хмельницького отримав 1,3 млн грн для започаткування свого еко-бізнесу. Його ідея – виробництво розпалювача вогню з деревної вовни.
УКРГАЗБАНК за енергонезалежність українського бізнесу. Саме тому ми створили інноваційний продукт для розумної оптимізації власного енергоспоживання. Це – кредитування промислових сонячних електростанцій для українських підприємців. А головне, що такий кредит можна отримати за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».
Активна участь у програмі забезпечила нам першість у багатьох номінаціях, зокрема у липні ми отримали нагороду «Найкраща кредитна/інвестиційна програма» за версією журналу «Бізнес».
Левова частка обсягу наших кредитних угод – інвестиційні кредити, а це означає, що ми завжди за розвиток вітчизняної економіки, адже допомагаємо реалізовувати нові перспективні проєкти.
За доступним «5-7-9%» кредитом можна звертатись у будь-яке відділення УКРГАЗБАНКУ.
Детальніше з умовами програми можна ознайомитися тут.
По материалам:
УНІАН
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас